Med Entrema står gravstenen på säker grund

Vi säkrar gravstenar samt besiktar byggnader och kyrkor med flygande drönare. Vi har tillsammans med våra samarbetspartners säkrat, riktat och flyttat över 5 500 gravstenar. Många av dessa stenar är kulturstenar, klassade gravstenar, privata gravstenar och gravstenar med evighetskontrakt. 

Vårt mål är att gravstenarna ska stå i flera årtionden.

Entrema arbetar efter centrala gravvårdskommitténs regler och anvisningar. 

Pålningsmetoden

Vi förankrar socklar med pålning i marken, samma metod som idag även används till vinkraftverk, brofundament och höga byggnader. Längden på pålarna vi använder varierar mellan 600 mm till 2000 mm beroende på gravstenens tyngd och höjd. 

Priser

Kontakta oss för att få ett fast pris där allt ingår, inget extra tillkommer i priset ni får av oss. Vi har mycket konkurrenskraftiga priser, jämför oss gärna.

Ano. 2015

Gravsäkringsarbeten startade mars 2015 med tillverkning och montage av ett Flexibelt stöd till gravstens-socklar. Tillverkat i 100% rostfritt stål. Säkring av gravstenar innehåller samma typ av säkra konstruktioner som konstrueras / monteras på fartyg och i industribyggnader. Tillsammans med dubbning och riktning av gravstenar har verksamheten expanderat kontinuerligt. 

Gravstensstöd Specialkran | Besiktning med drönare | Kontakta Entrema